Bemutatkozás

untitled-1.png Cégünk küldetése, hogy minden igényt kielégítő termékválasztékunk kiemelkedő minőségi színvonalat és versenyképes árat képviseljen a festőszerszámok és festékek magyarországi és közép-európai piacán.

A Tool Jó Kft története több, mint 10 éve kezdődött. Cégünk 2003 december 2-án alakult jogelőd nélküli 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként.
A cég központi irodája és 3000m2-en működő raktára Budapest vonzáskörzetében Pécelen található. Megalakuláskor csak szűk termékkörrel rendelkeztünk, de a folyamatos újítások és beruházások, valamint a vevőközpontú üzletpolitikánknak köszönhetően az utóbbi években Magyarország legnagyobb festőszerszám nagykereskedelmi cégei közé tartozunk. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően cégünk már a közép-európai piac területén is kiemelkedő szerepet tölt be.

A bővülés ellenére nagy hangsúlyt fektetünk a családias jelleg megőrzésére és a társadalmi felelősségvállalás jegyében rendszeresen adományokat teszünk a gyermekegészségügy terén.

Fő tevékenységi területünk a festőszerszámok, burkolószerszámok, kőművesszerszámok, tapétázó szerszámok, mérőeszközök, csiszolóanyagok, festékek, lakkok, lazúrok, alapozók, vakolatok, glettek, ragasztók, építőipari termékek, hőszigetelő anyagok, és egyéb kapcsolódó kiegészítők nagykereskedelmi értékesítése.

Az évek során nagy hangsúlyt fektettünk az egyedi és magas színvonalat képviselő saját márkával ellátott festőszerszámok gyártására. Olyan világszerte ismert nagyvállalatok gyári képviseleti jogát is ellátjuk Magyarországon és Közép-Európában, mint az izraeli Kapro, vagy a Szerb Nevenacolor és Bekament vállalatok. Hatékony és tartós kapcsolatokat alakítottunk ki számos hazai nagyvállalattal is, mint a Mapei, a Tikkurila vagy a Soudal. Cégünk folyamatosan bővíti kapcsolatait a megbízható, jó nevű vállalatokkal, ezáltal nagy figyelmet fordítunk az innovációra és a termékpaletta folyamatos bővítésére.  A sok ezer árucikkből álló kínálat és a hatalmas mennyiségű raktárkészletből adódóan cégünk rendkívül kedvező áron képes a viszonteladói igények színvonalas és folyamatos kielégítésére. A kvalifikált szakembergárdánk 80%-a a kereskedelmi területen végzi feladatát, ők biztosítják partnereink támogatását és teljes körű kiszolgálását.
Komplex logisztikai szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a beérkező megrendeléseket 24-48órán belül kiszállítsuk partnereink részére. A sikeres, ügyfél centrikus megközelítésnek köszönhetően vásárlóink között tudhatunk több, mint 1000 kiskereskedelmi vállalkozást, számos nagykereskedelmi és építőipari vállalatot, illetve beruházó szervezetet.

Azért, hogy partnereink versenyképes, gazdaságos és hatékony szereplői legyenek a piacnak, kidolgoztunk egy különlegesen kedvező, jelentős árengedményeket tartalmazó szállítói szerződést, melynek előnyeit akár Ön is élvezheti. Keresse fel munkatársainkat a megadott elérhetőségeken és tájékozódjon a felkínált lehetőségekről!


Köszönjük, hogy ellátogatott oldalunkra!

Pölöskey Krisztián
Ügyvezető igazgató


feeling.jpg