BK-HidroStop 2

BK-HidroStop 2
A részletesebb megtekintéshez kattintson a képre!

Kétkomponensű vízszigetelés

Felhasználás: A kétkomponensű polimer cementes vízszigetelés az aljzat és a falfelületek nedvesség elleni védelmére szolgál. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas, kifejezetten nedves helyiségek - konyha, fürdőszoba, zuhanyzó, medence, pince, terasz - rugalmas vízszigetelő védelmére. (Védelem a pozitív és a negatív víznyomással szemben (≤1,5 bar). Alkalmas minden olyan felület szigetelésére, mely hosszútávon közvetlen érintkezésben áll a vízzel.

Előkészítés és alkalmazás: A felület, amelyre a BK-HidroStop 2-t felhordjuk, legyen szilárd, por, zsír, penész, laza részektől mentes. A sima, enyhén nedvszívó felületet szükséges BK-Beton Kontaktal kezelni. Alkalmazáskor az „A” por komponenst keverjük össze a folyékony „B” komponenssel és kevés víz hozzáadásával (5-8% a teljes anyaghoz)keverjük a teljes homogén állag eléréséig. Az elkészített masszát 1 órán belül vigyük fel a felületre ecsettel, két-három rétegben, keresztirányú mozdulatokkal, a teljes felület átfedéséig. Egy réteg vastagsága kb. 1-2 mm legyen. A második réteg felvitele csak az első réteg száradása után történhet. Ajánlott a végső réteget rozsdamentes spatulával elsimítani. A vízszigetelő bevonatot védeni kell a gyors száradástól (nap, szél, stb).

Anyagszükséglet: kb. 2-2.5 kg/m2, a felület minőségétől függően.

Alkalmazási hőmérséklet: +5°C-tól +30°C-ig. Ne dolgozzunk közvetlen napsütésben, szélben és esőben. A magas páratartalom és az alacsony hőmérséklet meghosszabbítja a bevonat száradási idejét.

Felhasználási idő: 12 hónapig, eredeti csomagolásban. Az „A” komponenst száraz helyiségben tároljuk, raklapokon. A „B” komponenst védeni kell a napsugárzástól és a fagytól.

Csomagolás: 20kg „A” komponens és 5L „B” komponens
10kg „A” komponens és 3L „B” komponens