BK-Kul

BK-Kul
A részletesebb megtekintéshez kattintson a képre!

Mozaik vakolat

Felhasználás: Sokszínű, dekoratív mozaik vakolat homlokzatok állandó vedelmére. Nagy szilárdságú, vízlepergető és ellenáll a környezet káros hatásainak. 28 standard árnyalatban kapható.

Előkészítés és alkalmazás: A felület, amelyre a vakolatot felhordjuk, legyen szilárd, tiszta, száraz és BK-Acryl-lal kezelt. Alkalmazás előtt a vakolatot habzásig keverjük fel és ha szükséges hígítsuk kevés vízzel (1%). Az anyag felkeverését átöntéssel (vödörből-vödörbe), kézzel vagy kis fordulatszámú elektromos keverővel végezzük. A vakolatot rozsdamentes glettelővel hordjuk fel alulról felfelé, 50%-kal vastagabb rétegben, mint a legnagyobb szemcse vastagsága. A felvitt réteget szükséges jól elsimítani, hogy a márványszemcsék közötti hiányosságok ne legyenek láthatóak. Fontos a folyamatos, megszakítás nélküli munka a falfelületen. Amikor a felvitt anyag megszáradt, már majdnem száraz, szükséges a felületet.

Szemcseméret: 1.5mm.Alkalmazási hőmérséklet: +5°C-tól +30°C-ig. Ne használjuk közvetlen napsütésben, esőben vagy erős szélben. A magas nedvesség tartalom és az alacsony hőmérséklet nagymértékben meghosszabbítják a kötés idejét.

Anyagszükséglet: Kb. 5 kg/m2

Felhasználási idő: 18 hónap eredeti, bontatlan csomagolásban. Tárolni +5°C-tól +25°C-ig, védve a közvetlen napsugárzástól és fagytól.

Csomagolás: 25kg