BK-NovaEra Exclusive

BK-NovaEra Exclusive
A részletesebb megtekintéshez kattintson a képre!

Dekoratív beltéri festék

Felhasználás: Akril páraáteresztő festék beltéri felületek dekoratív kialakítására. Minden BK-GletEX Universal-al vagy BK-GletEX Acryl-al simított felületen alkalmazható. A BK-NovaEra Exclusive ellenáll a nedves törlésnek.

Színválaszték: Arany, ezüst és bronz, mely a BK-Pol G old-al vagy BK-pol Crystal-al festett falfelületeken alkalmazható. Az árnyalatok tetszőleges arányban összekeverhetőek egymással.

Előkészítés és alkalmazás: A dekoratív festék alkalmazása előtt a simított felületet át kell kenni BK-Deco Acryl alapozóval (száradási idő minimum 6 óra). Az alapozóréteg után a felületre a BK-Pol Gold-ot vagy a BK-Pol Crystal-t a kívánt árnyalatban fel kell vinni és a szín száradása után lehet a BK-NovaEra Exclusive-ot alkalmazni. Ecsettel, többnyire egy rétegben kell felvinni. A végső struktúra elérésére műanyag simítót (spatulát) használjunk.

Optimális alkalmazási hőmérséklet: +8°C-tól +35°C-ig. Száradási idő a második réteg alkalmazásáig 4-6 óra. A teljes száradásig 24 óra.

Anyagszükséglet: kb. 200-300 ml/m2 egy rétegre.

Felhasználási idő: 12 hónapig eredeti, bontatlan csomagolásban. Tárolás +5°C-tól + 25°C-ig, védve a közvetlen napsugárzástól és fagytól.

Csomagolás: 1L