BK-Perla

BK-Perla
A részletesebb megtekintéshez kattintson a képre!

Beltéri dekoratív glett

Felhasználás: Akril dekoratív glett beltéri felületek díszítésére, kiváló páraáteresztő képességű és ellenáll a mikroorganizmusok terjedésének. A speciális adalékoknak köszönhetően, a gyöngyházhoz hasonló, finom struktúra jellemzi. Minden BK-GletEX U niversal-al vagy BK-GletEX Acryl-al simított felületen alkalmazható. A bevonat ellenáll a nedves törlésnek.

Előkészítés és alkalmazás: A dekoratív festék alkalmazása előtt a simított felületet át kell kenni BK-Deco Acryl-al (száradási idő minimum 6 óra). Lassan keverjük fel a glettet. Az első réteg felvitele egy kemény műanyag simítóval történjen, amelynek az egyik oldala kerekített. A második és a harmadik réteg felvitele csak az első réteg teljes száradása után lehetséges. A kívánt struktúrát kerekíttet műanyag simítóval érhetjük el. A rétegek közti száradási idő 6-8 óra. Az alkalmazási technikától függően, különböző textúrájú hatásokat alakíthatunk ki.

Alkalmazási hőmérséklet: 8°C-tól 35°C-ig. A teljes száradási idő 24 óra.

Anyagszükséglet: kb. 250-300 ml/m2 az alkalmazási technikától függően.

Felhasználási idő: 12 hónapig eredeti, bontatlan csomagolásban. Tárolás +5°C-tól + 25°C-ig, védve a fagytól és a közvetlen napsugárzástól.

Csomagolás: 1L