BK-PU Cleaner

BK-PU Cleaner
A részletesebb megtekintéshez kattintson a képre!

TISZTÍTÓ PURHAB

Felhasznalas: Tisztító PUR hab magas minőségű hideg szer a pisztoly öblítésére PUR- Hab aszennyeződések és a friss PU Hab eltávolítására is.

Előkészítés és alkalmazás: Rá kell szerelni a szórófejet, permetezni a pisztoly adapter, amíg ahabmaradványokat el nem távolítjuk. El kell távolítani a szórófejet, majd a tisztító dózist rá kelltekerni a pisztoly adapterére. Meg kell nyomni a pisztolyravaszt, amíg meg nem jelenik a tisztafolyadék. Nagyobb méretű szennyeződés esetén a szert néhány percig hagyni kell, hogy hasson.A PUR Hab friss maradékait be kell közvetlenül permetezni a spray-el, intenzív módon. Amegolvadt PUR Habot kendővel eltávolítani. Alkalmazható az összes szabványszerű pisztolyra.A szórófejjel spray-dózisként is használható. Megolvasztja és eltávolítja a friss PUR Habot.Ragasztó, zsiradékok, olajok és viaszmaradványok eltávolítására is alkalmas. Kérjük, ügyeljen adózison feltüntetett biztonsági utasításokra és a biztonsági-műszaki adatlapon feltüntetettinformációkra, valamint a használati utasításra a pisztolyon.

Felhasználási idő: 12 hónapig, függőleges helyzetben kell tárolni, száraz és fagyás nélkülihelyen, + 5°C - + 20°C hőmérsékleten.

Csomagolás: 500ml