BK-Pur Universal

BK-Pur Universal
A részletesebb megtekintéshez kattintson a képre!

SZERELÉSI HAB

Felhasznalas: Ablakok szerelése és ragasztása - az üregek kitöltése pl. a roletta és a fal között),falfugák kitöltése az építészeti készelemek szerelésé után, - a csővezetékek falba és mennyzetbe való behatolásának kitömése, - panelek, hullámos lemezek, cserép stb. rögzítéseés szigetelése, habbal való tömítés, - elektromos szerelékek, - antenna és csőbehatolások, -tetőtéren lévő átmenetek. Nem irányozták elő víz alatti alkalmazásra és nagy zárt gödrök nedvesség behatolása lehetőség nélküli tömésére. A hab nem tapad polietilén, szilikon, teflon, zsíros és hasonló felületekre. A megkeményedett HU Habot bevonattal vagy tömítéssel védeni kell az UV-sugaraktól. Gépkocsiban csak jól biztosított csomagtérben szállítható, semmiképpen az utastérben. Alkalmazása előtt el kell olvasni a veszélyutasításokat - a szöveg fenti részében! A dózist soha nem szabad melegíteni! A friss szennyeződést PUR Habtisztítóval kell eltávolítani. A PUR Hab megkeményedett maradékait mechanikus módon kell eltávolítani (1-2 nap után a bőr elveti őket).

Előkészítés és alkalmazás: A felület szilárd, tiszta, zsír- és olajmentes kell, hogy legyen. Jólbenedvesíteni. A felületeket, melyekre nem kerül a hab, le kell fedni.

 1. Védőkesztyűt és védőszemüveget kell viselni.
 2. Előkészíteni a PUR Habtisztítót.
 3. A dózist enyhén felrázni.
 4. A csövet rátekerni az adapterre.
 5. A dózist a szeleppel lefelé fordítani és a szelep nyomásával habot ereszteni.

A nagy fugákat több rétegben kitölteni és minden réteg között benedvesíteni. Nem kell túl tölteni (A hab még kétszer-háromszor tágul). Nem kell olyan helyiségekben alkalmazni, ahol nincs szellőztetés.

Műszaki adatok:

 • A hab bősége: 40l-ig.
 • Építkezési anyag osztály: B3.
 • Hangszigetelés: 56dB-ig.
 • Hőszigetelés értéke: 0,03 W/mK.
 • A tartalom hőmérséklete: +5°C - +35°C, a dózis és a környezet optimális hőmérséklete: +20°C.
 • Tapintásra száraz: 20 min.
 • Vágja ki: 60 perc után (a nedvességtől, hőmérséklettől és a réteg vastagságától függően).


Felhasználási idő: 18 hónapig, függőlegesen, száraz helyen, a +5°C és 25°C közötti
hőmérsékleten.

Csomagolás: 250ml, 500ml, 650ml, 750ml