BK-S Plast

BK-S Plast
A részletesebb megtekintéshez kattintson a képre!

Szilikát dekoratív vékonyvakolat

Felhasználás: Kiváló minőségű, nagy szilárdságú, vízlepergető, jól munkálható előrekevert szilikát dekoratív vakolat. Ellenáll az UV sugaraknak és a környezet káros hatásainak. T öbb mint 300 árnyalatban színezhető.

Struktúra: kapart vagy dörzsölt.

Előkészítés és alkalmazás: A felület, amelyre a vakolatot felhordjuk, legyen szilárd, tiszta, száraz és BK-Grund Silicat-tal kezelt. Alkalmazás előtt a vakolatot jól keverjük fel és ha szükséges hígítsuk kevés vízzel (1-2%). A vakolatot rozsdamentes glettelővel hordjuk fel, vastagságát a legnagyobb szemcséhez alakítsuk. A kívánt struktúrát műanyag simítóval érhetjük el: kapart struktúra esetén egymásra merőleges körökkel, dörzsölt struktúra esetén körkörös mozdulatokkal. Fontos a folyamatos, megszakítás nélküli munka a falfelületen.

Megjegyzés: Szükséges elvégezni az anyag kiegyenlítését a homlokzati felületen, több kanna tartalmának összekeverésével.

Alkalmazási hőmérséklet: +15°C-tól +30°C-ig. A relatív páratartalom nem lehet magasabb, mint 70%. Ne használjuk közvetlen napsütésben, esőben és erős szélben. A homlokzatot szükséges megfelelően üvegszövet hálóval biztosítani. A magas páratartalom és alacsony hőmérséklet nagymértékben meghosszabbítja a kötés idejét.

Felhasználási idő: 12 hónap eredeti, bontatlan csomagolásban. Tárolás +5°C-tól +25°C-ig, védve a közvetlen napsugárzástól és fagytól.

Csomagolás: 25kg

Különösen finomszemcsés
Szemcseméret: 1,0 mm
Dörzsölt struktúra (anyagszükséglet/m²): /
Kapart struktúra (anyagszükséglet/m²): 2,4 kg

Finomszemcsés
Szemcseméret: 1,5 mm
Dörzsölt struktúra (anyagszükséglet/m²): 2,6 kg
Kapart struktúra (anyagszükséglet/m²): 2,8 kg

Közepesen finomszemcsés
Szemcseméret: 2,0 mm
Dörzsölt struktúra (anyagszükséglet/m²): 3,0 kg
Kapart struktúra (anyagszükséglet/m²): 3,3 kg