BK-Sani CID

BK-Sani CID
A részletesebb megtekintéshez kattintson a képre!

Fali algák és penész eltávolítására szolgáló koncentrátum

Használat: Folyékony biocid szer, a falfelületek védelemére és kezelésére szolgál. Védelmet nyújt a káros mikroorganizmusok ellen a festett, vakolt, kő, tégla és beton felületeken. Kivéve a fa felületeket.

Előkészítés és alkalmazás: Készítsük el az oldatot: az üveget jól rázzuk fel, majd a BK-Sani Cidot vízzel hígítsuk fel 1:5 arányban (egy rész BK-Sani Cid- 5 rész víz). A felületre hordjuk fel a szer habzásáig. A száraz, bevont felület az emberre nem ártalmas. A körülményektől függően a felület száradásához 2-4 óra szükséges. 24 óra elteltével vízzel öblítsük le a bevont felületet, a beltéri falfelületeket mossuk le vizes ronggyal. Ha szükséges, a terméket többször is felvihetjük a felületre. Az eljárás 24 óra elteltével megismételhető. Felhordható ecsettel, hengerrel vagy szivaccsal a teljes felület nedvesítéséig és a szer habzásáig.

Anyagszükséglet: 450 ml/m2 használati utasítás szerint előállított oldat 1: 5 arányban. Egy üvegtermék kb. 7m2-re elegendő.

Felhasználási idő: 12 hónapig eredeti, bontatlan csomagolásban. Tárolás +5°C-tól + 25°C-ig, védve a közvetlen napsugárzástól és fagytól.

Csomagolás: 500ml