Termékek

Szerszámkínálatunk közel 4000 árucikket foglal magába. Összeállításuk során gondos figyelmet fordítottunk a kiváló hazai és import termékek forrásainak felkutatására, beszerzésére és a piaci résztvevőkkel való megismertetésére. Az utóbbi években nagy hangsúlyt fektettünk az innovatív, magas minőségű termékek felkutatására és a sajátmárkás, egyedi kivitelezésű festőszerszámok tengerentúlon történő gyártására.

A kedvező ár/érték aránynak és a magas minőségnek köszönhetően, az általunk forgalmazott termékek egyre népszerűbbek mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon.

Szerszámválasztékunk a hazai kínálat mellett számos Európai és tengerentúli gyártó termékeit sorakoztatja fel.  (Német, Olasz, Cseh, Szlovák, Lengyel, Szerb, Izraeli és Kínai)

A Tool Jó „brand” mellett kiemelt figyelmet fordítunk az innovatív magas színvonalú, örök élettartam garanciás Kapro szerszámokra.

Az évente megújuló termékkatalógusunkban mind a hagyományos, mind a professzionális minőség megtalálható. Főbb termékeink az ecsetek, festőhengerek, festőlétrák, ragasztószalagok, takarófóliák, csiszolóanyagok, kőművesszerszámok, burkolószerszámok, mérőeszközök, vízmértékek, lézeres mérőeszközök, univerzális kések, kinyomó pisztolyok, tapétázó szerszámok, gipszkartonos szerszámok és kiegészítők, üvegszövet hálók, élvédők, munkavédelmi felszerelések, takarító eszközök és egyéb kiegészítő termékek. Árukínálatunkban az itt felsoroltakon kívül az alábbi termékek széles körét is kínáljuk: hőszigetelő rendszerek, gipszkarton rendszerek, vízszigetelések, hőszigetelő anyagok, beltéri festékek, kültéri festékek, zománcfestékek, alapozók, fehér és színre kevert falfestékek, lazúrok, lakkok, betonfestékek, vakolatok, ragasztók, glettek, kül- és beltéri díszítőelemek, párkányok és karnisok.

Festék és Építőanyag kínálatunk olyan népszerű hazai és európai neves gyártók termékeit foglalja magában, mint a Bekament, Nevenacolor, Mapei, Soudal, és a Tikkurila. Ezen gyártók kiemelt nagykereskedőjeként / importőreként a teljes kínálatukat, rendkívül kedvező árakon, színvonalas, jól tervezett marketingeszközökkel támogatva (állványokkal, reklámanyagokkal, bemutatófalakkal, mintakollekcióval) értékesítjük viszonteladóink részére.

Reméljük, hogy termékeink rövid bemutatásával, sikeresen felkeltettük érdeklődését!

feeling