hu en

Szolgáltatásaink

A Tool Jó Kft. legfontosabb erőforrásai az itt dolgozó emberek, a csapatmunka. Az Ő szaktudásuk és hatékony munkájuk biztosítja azt a magas szintű szolgáltatást, mellyel partnereinket szolgáljuk ki.

Értékesítés:

Képviselőink felkészült, gyakorlattal rendelkező szakemberek, akik személyesen, telefonon vagy emailen keresztül szakszerű tájékoztatást nyújtanak a termékek alkalmazását, felhasználását, tulajdonságát illetően és segítséget nyújtanak problémáik megoldásában. Folyamatos képzéseken, rendszeres oktatáson vesznek részt és naprakész információkkal rendelkeznek a legújabb termékekről és trendekről.

Rendelés:

A rendelések leadhatja online vagy területi képviselő kollégáinkon keresztül. Regisztrált partnereink számára lehetőséget biztosítunk online rendszeren keresztül történő megrendelésre, ahol lehetőséget nyújtunk egyéni kedvezmények igénybevételére is. Az online rendszerben nyomon követheti az aktuális raktárkészletet, árakat, akciókat, mely a nap 24 órájában elérhető.

Marketing eszközök támogatása:

Az értékesítés volumenének növelése és az esztétikus tárolás érdekében partnereink részére ingyen helyezzük ki az alábbi eszközöket, dokumentumokat:

  • Szerszám és festékkínálatunk széles skáláját bemutató termékkatalógus, mely magába foglalja termékkínálatunk jelentős hányadát.
  • Egymással harmonizáló, esztétikus megjelenésű állványrendszerek és displayek a festőszerszámok, burkolószerszámok, kőművesszerszámok esztétikus tárolására.
  • Forgatható fém állványok az ecsetek és festőhengerek áttekinthető tárolására
  • Mintatáblák a beltéri festékek, kültéri festékek, lakkok, zománcok és vakolatok színskálájának bemutatására
  • Eladásösztönző videómarketing anyagok, ahol szakemberek praktikusan szemléltetik a termékek előnyeit és hatékonyságát
  • Folyamatos megjelenés és reklámozás televízióban és szaklapokban

Vásárlás azonnal, raktárról:

Az árukészlet zavartalan kezelését, a Pécelen kialakított 3000 m2 alapterületű korszerű és modern technológiával felszerelt családias, barátságos környezetű logisztikai központunk biztosítja. Cégünk széleskörű választékkal és rendkívül nagy raktárkészlettel rendelkezik a festőszerszámok, burkolószerszámok, kőművesszerszámok, tapétázó szerszámok, mérőeszközök, csiszolóanyagok, festékek, lakkok, lazúrok, alapozók, vakolatok, glettek, ragasztók, építőipari termékek, hőszigetelő anyagok, és egyéb kapcsolódó kiegészítők területén is.

Kiszállítás:

Megalakulásunktól kezdve nagy hangsúlyt fektetünk a szállítások megszervezésére. Megrendeléseinket részben saját gépjármű parkkal valamint egy megbízható speditőr céggel együttműködve rövid határidővel, 24-48 órán belül tudjuk teljesíteni. A folyamatosan bővülő és megújuló gépjárműparkunk lehetővé teszi, hogy a legkisebb igényektől a több tonnás megrendelésekig bármely Magyarországi helyszínre kiszállítsunk.

Garancia, panaszkezelés:

Kínálatunkban szereplő valamennyi termékre garanciát vállalunk. Esetlegesen felmerülő vásárlói panaszokat, minőségi kifogásokat a legkörültekintőbben intézzük, minden esetben szem előtt tartva a vásárló érdekeit.

 

Iratkozzon fel
hírlevelünkre

Széchenyi Terv Plusz

hu en